Γάρος, το κέτσαπ των αρχαίων


Το βιβλίο της Γλώσσας είχε μια πρόταση σκέτη πρόκληση..Φανταστείτε παστά ψάρια με λάδι, ξύδι και μυρωδικά..Καταλάβαμε...όλοι μας ένα τσιπουράκι το ήπιαμε και τα υλικά της συνταγής αγαπητά..ίσως όχι στο μπλέντερ..
Παστή σαρδέλα (εμείς βρήκαμε αντζούγιες), λίγο λάδι, λίγο ξύδι και μυρωδικά. Τα χτυπάτε στο μπλέντερ και σερβίρετε. Μπορείτε να το συνοδέψετε με φρυγανισμένο ψωμί (το δικό μας ήταν φρέσκο και τραγανό. Η όψη το αδικεί αλλά η γεύση όχι.





0 σχόλια: